06Jun

Mevludin Fetai

Faleminderit Geman Traum

Dikur vetem një ënder një koncept, një fjalë, një dëshirë për të qenë sa më afer shtetit Gjerman.

Por sot, falë German Traum fjalët e mësipërme ngelen si të tilla, pasi që GT kujdeset që kjo ëndër të mos ngel gjat si e tillë duke mundësuar realizimin sa më të shpejt të saj.

Andaj me GT trupi ndjek gjithmonë ëndrën me një hap më të shpejt se gjithmon,

Danke für alles!

06Jun

Jasin

Falemenderit per punen e palodheshme vlla.

Kam nje mesazh per te gjith.

Kush do qe endra e tij te behet realitet vetem German Traume e realizon ate.

06Jun

Lejla

Mirdita Sara desha tet falemenderj per te gjith mundin qe e ke dhe ne pergatitjet dhe dola me sukses.

E kisha dhen testin… Lejla jam… Te falemenderoj shum jam e kenaqet nga ju gjith…